Colad Magic Fix liima + täyteaine

Tuotenro: 4325

Varastossa

22,50
Hinta, johon sisältyy ALV.


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto Lähellä-Paketti, Matkahuolto LQ Paketti, Matkahuolto Jakopaketti, Matkahuolto VAK Paketti (sprayt), Matkahuolto Kotijakelu

Pitkäkestoinen korjaus sekunneissa, erittäin vahva, hiottava ja maalattava tulos. Magic Fix on liima ja täyteaine nopeaan ja voimakkaaseen eri materiaalien korjaamiseen. Korjaat lähes kaiken Colad Magic Fixin avulla. Se on superliima yhdistettynä mustan ja harmaan vahvikejauheen kanssa.

Jos se kannattaa korjata: korjaa, hio ja maalaa! Valmis! Käytä Colad Magic Fix -settiä erilaisten materiaalien, kuten teräksen, muovin, alumiinin, lasikuidun, hiilikuidun, muovin ja kumin liimaamiseen, täyttämiseen ja korjaamiseen.

Täytä halkeamia jne Magic Fixilla esimerkiksi: autopuskurin kiinnityspisteitä, kovaa muovia oleva auton ovenkahva, täyttö ja uudelleenporaaminen, ruuvit, takatyynyt, suojukset, ritilät, puskurit.

  • Magic Fix - Materiaali setti sisältää: liima (A) 6 kpl 10 ml, vahvikesaine (B) 2 kpl musta 22 g ja 1 kpl harmaa 22 g, 1 punainen nasta, 1 hansikas, 1 applikaattori ja käyttöohje.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Liimat, Muovinkorjaus