Yritysasiakkaaksi

Stirwell Automaalikauppa on palvellut yritysasiakkaita Uudenmaan alueella jo parinkymmenen vuoden ajan. Meidän toiminnan kulmakivenä ovat aina olleet laadukkaat tuotteet, kohtuulliset hinnat, toiminnan nopeus, sekä hyvä, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu.

  • Kierrämme myymäläautollamme asiakkaidemme luona säännöllisesti Pääkaupunkiseudulla, sekä Keski- ja Länsi-Uudellamaalla, ja tällöin toimitukset ovat asiakkaille aina rahtivapaita. Mikäli toimit tällä alueella ja haluat, että tulemme käymään, niin ole yhteyksissä myyntiimme, Jani Vainikka, jani.vainikka@stirwell.fi tai p. 040-5015998, niin sovitaan treffit!
  • Yritysasiakkailla ympäri Suomen on mahdollista tilata tuotteita verkosta aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Tällöin toimitukset tapahtuvat nopeasti Matkahuollolla, yli 70 euron ostokset kulkevat rahtivapaasti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja yli 150 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti perille asti.

Toimitamme maalaamoille, peltikorjaamoille ja automeikkaamoille lähes kaikki tarvittavat tuotteet ja laitteet. Jos et löydä etsimääsi tuotetta nettikaupasta, niin meihin kannattaa silti olla yhteydessä, sillä meidän yhteistyökumppaneilta saattaa hyvinkin löytyä etsimäsi. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan poistamaan välikäsiä tavarantoimittajista, ja teemmekin suoraa yhteistyötä esimerkiksi 3M:n, U-Polin ja Mirkan kanssa. Tällä tavalla saamme pidettyä tuotteiden hinnat kohdillaan ja myös toimitusajat pysyvät kohtuullisina.

  • Automaalaamoille toimitamme kaikki maalaustarvikkeet, pohja- ja pintamaalit, sekä lakat, maalauskammion suodattimet ja suojausaineet jne. Värit toimitamme valmiiksi sävytettyinä tai vaihtoehtoisesti voimme toimittaa kokonaisen Lesonal tai Mipa värijärjestelmän, jolloin maalaamo saa käyttöönsä värihyllyn ja/tai sekoituskoneen, sekoitus vaa'an, värikartaston ja oikeuden käyttää värivalmistajan värinsekoitusohjelmistoja, sekä tarvitessa sopimuksesta värimittarin. Mikäli olette kiinnostuneet hankkimaan koko värijärjestelmän niin olkaa yhdeydessä myyntiimme ja teemme Teille tarjouksen.
  • Peltikorjaamoille löytyy valikoimasta löytyy mm. pisteporat, paineilmasahanterät, hiomatuotteet ja erilaiset koneet, tarvikkeet ja kemikaalit.
  • Automeikkaamoille toimitamme automaaleja myös pienemmissä erissä, lähtien pienistä paikkamaalipulloista. Valikoimasta löytyy myös, pesuaineet, kiillotusaineet, muut autonhoitotuotteet, kiillotuskoneet ja -laikat, jne, tuotemerkkeinä mm. Nielsen ja Meguiar's.

Nettimaalikaupan yritysasiakkaaksi voit hakea täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvän lomakkeen.


Yritysasiakkaaksi>>>

Täyttämällä tänne tietosi voit hakea Nettimaalikaupan yritysasiakkaaksi.