3M Fast Cure 2K Epoksi kitti 180ml

Tuotenro: 37455A

Tuote vähissä

Hinta normaalisti 57,15 €
49,00
Säästät 14 %
Hinta, johon sisältyy ALV.


Mahdolliset toimitustavat: Nouto myymälästä, Matkahuolto Lähellä-Paketti, Matkahuolto LQ Paketti, Matkahuolto Jakopaketti, Matkahuolto VAK Paketti (sprayt), Matkahuolto Kotijakelu

3M FC -epoksimetallikitti on nopeasti kuivuva täyteaine kaikille metallipinnoille (teräs, alumiini jne.) syvempien vaurioiden täyttämiseen, pinnanmuotojen oikaisemiseen ja hitsaussaumojen korroosiosuojaukseen.

Tämä nopeasti kuivuva epoksimetallitäyteaine soveltuu auton metallisten korinosien korjauksiin, kuten kolhujen täyttämiseen, pinnanmuotojen oikaisemiseen ja hitsaussaumojen korroosiosuojaukseen. Epoksimetallikitti on lyijytön ja koostuu sataprosenttisesti kiinteistä aineista, joten se ei kutistu kuivuessaan. Tuote tarttuu erinomaisesti ja suojaa tehokkaasti korroosiolta. Epoksimetallikitin käyttöaika on noin 15–20 minuuttia ja kuivumisaika noin 2 tuntia 22 °C:n lämpötilassa, joten se mahdollistaa nopean työskentelyn korikorjaamolla. Kuivumista voidaan myös nopeuttaa infrapunakuivauksella. Kaikki edelleen käytössä olevat tinajuotosmenetelmät voidaan helposti korvata epoksimetallikitillä, jolloin prosessissa ei tarvita korkeita lämpötiloja, mikä on tärkeää nykyaikaisten autojen suurlujuusteräs- ja komposiittimateriaalien kanssa työskenneltäessä. Koska avoliekkejä ei enää tarvita, autojen kuumuudelle herkkiä osia ei tarvitse poistaa ja tuotteet voidaan kuivattaa huonelämpötilassa. Kun materiaali on kuivunut, se voidaan helposti hioa ja maalata tavalliseen tapaan – noudata maalivalmistajan ohjeita.

  • Lyijytön vaihtoehto tinajuotoksille
  • Ihanteellinen mallinnukseen ja muotoiluun vaikeapääsyisissä kohdissa
  • Erinomainen korroosiosuojaus
  • Ei kutistumista – sisältää ainoastaan kiinteitä aineita
  • Erinomainen hiottavuus
  • Kuivuu nopeasti

Tuotteen lisätiedot

Ohjeet/Info Lataa
Tekninen tuoteseloste Lataa
Käyttöturvatiedote Lataa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

3M Cubitron II Roloc 984F laikka 50mm
Hinta alkaen 1,65 *
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Koritinaus